Rene Redley – Een dag zonder jou – week 8

Written by on 19 februari 2023

De nieuwe Oranjeschijf is van een Belgische zanger. We zijn er dan ook trots op dat het nummer is gekozen en u hoort het nummer de hele week in onzen non-stop programmering.

Rene Redley is geboren te Turnhout op 30-04-1965 en wonend in het hartje van de kempen. Hij begon vele jaren geleden op campings in Nederland met playback & soundmix wedstrijden waar hij het altijd toch tot een heel goed einde bracht, en zo ging alles een klein beetje aan het rollen. Op camping krabbenkreek zag Kris (uitbater) direct dat Rene kon zingen, en hij mocht daar komen met een orkestje die hem zouden begeleiden, dit werd een jaarlijks evenement.

Verder ging Rene door met Elvis imitaties en geraakte zelfs tot bij de VTM. In vakantiekriebels met Koen Wauters kon Rene zijn tv debuut maken met een Elvis imitatie, de bedoeling was om zoveel mogelijk Elvis imitators te vinden, en Rene Redley mocht natuurlijk niet ontbreken. Ook werd Rene uitgenodigd om in de plaatgast met Els De Scheper op te treden als Elvis imitator en bracht het nummer wooden heart, er waren natuurlijk meer Elvis imitators bij .

Verder deed Rene nog wat Elvis meetings tot dat hij een berichtje kreeg uit Nederland van Aalsmeer om even mee te spelen in de soap serie goede tijden slechte tijden op rtl 4, jaja, ook in Nederland kwam hij al eens op tv. Zoals nu de laatste jaren is Rene ook regelmatig te zien op de muziek tv MENT – TV ORANJE daar kan hij zijn laatste nieuwe single cd ’s ten horen brengen met knappe clipjes erbij, ook was Rene te gast bij de neus van Pinokio met Bart Peeters . Nu na al dat hard werken heeft Rene een eigen all round show in elkaar kunnen steken en brengt hij altijd iets verrassends op het podium, het meest waar Rene van houd zijn de schlager nummers , je kan zeggen een Schlagerzanger , Met deze aanpak loopt het voor Rene als een zonnetje en geniet hij en de fans van ieder optreden

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist