Frans en Sieneke – Een Nacht Met Jou – week 9

Written by on 26 februari 2023

Hij is een echte Brabander en zij had iets met draaiorgels 🙂 , maar nu ze samen voor de 2e keer een duet hebben opgenomen denk je wow wat een prachtige single weer. Daarom is de Oranjeschijf van week 9 een echte topper. U hoort ze allebei in onze non-stop programmering.

Frans Bauer & Sieneke komen na hun succes van Vaya Con Dios met alweer hun 2e duet. ‘Een Nacht Met Jou’ is de titel van deze vrolijk, feel-good single. ‘Een Nacht Met Jou’ gaat over een nacht die eigenlijk veel te kort duurt, want het liefst beleven ze de dag ook nog samen. Een herkenbaar verhaal voor velen. Ook dit keer hebben ze weer een prachtige videoclip gemaakt.

De reacties op de vorige videoclip waren zo goed dat Vaya Con Dios binnen no-time honderdduizenden views op YouTube behaalde en daardoor al snel de #1 positie van ‘meest bekeken clips’ van dat moment bereikte. Dat Frans en Sieneke een fantastische match zijn qua geluid wisten we al. Dat zij samen, door hun chemie, van het beeld afspatten is inmiddels ook meer dan een feit! Voor 2023 staat er voor het duo een kersverse theatertournee op stapel. De verkoop van tickets is inmiddels gestart.


Bekijk hier de gloednieuwe videoclip!

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist