Patrick Valentijn – Yo te Quiero – week 24

Written by on 12 juni 2022

Patrick Valentijn gooide een paar weken geleden het roer compleet om. Volgens Patrick lijken daarom veel liedjes door de instrumentenkeuze vaak op elkaar. Samen met het producers team Hans Aalbers en Arjan Venemann wordt hard gewerkt aan een eigen stijl waarin vooral zijn stemgeluid herkenbaar moet worden. De eerste productie die uit de befaamde studio uit Nederhorst Den Berg komt is de vrolijke single ‘Yo te Quiero’. Nieuw is ook de samenwerking met Rood-Hit-Blauw produkties uit Nijkerk.

In het verleden hadden Patrick en Ronald Visch wel eens gesproken over een samenwerking, maar daar is eigenlijk nooit iets van gekomen. ‘In het verleden heb ik al diverse soorten muziek uitgebracht. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Spaanse muziek mij altijd vrolijk stemt. Ik geniet ook van reggaeton en salsa, maar dat hoeft niet altijd terug te komen. Het belangrijkste voor mij is dat het publiek mijn stem gaat herkennen. Daarover heb ik uitgebreid met Hans en Arjan gesproken. Zij begrijpen precies wat ik bedoel en ‘Yo te Quero’ is daar het eerste voorbeeld van. Datzelfde geld voor Ronald Visch. Hij heeft een breed scala aan artiesten in zijn stal en is van alle markten thuis. Ik denk dat ik daar op de goede plek zit.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist