Henk Stelte – Ik Wil Je Bij Me – Week 25

Written by on 18 juni 2023

Zomer in Nederland en ook de Nederlandse artiesten doen hun best om de lekkerste zomerse platen uit te brengen. Deze week als Radio Oranjeschijf een nummer van Henk Stelte. U hoort hem de hele week in onze non-stop programmering.

Voor zijn nieuwe zomerse single ‘Ik Wil Je Bij Me’ is Henk Stelte de studio ingedoken met Manfred Jongenelis.

Met als resultaat een super catchy en zomerse plaat waarbij je meteen zin krijgt om te dansen. Raymon Hermans en Quincy Wilson zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze oorwurm! ‘De jongens kwamen bij me met een super leuke plaat en ik wist meteen.. dit wordt mijn nieuwe single! De productie is in handen gelegd van Manfred Jongenelis die al vaak heeft bewezen er iets geweldigd van te maken. Ik ben er enorm trots op en hoop natuurlijk dat deze straks overal gedraaid gaat worden!’ aldus een enthousiaste Henk.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist