Anita – Het is mijn leven – Week 26

Written by on 25 juni 2023

De nieuwe singel van Anita uit de Brabantse plaats Sprundel is gekozen als nieuwe Radio Oranjeschijf. En is de hele week te beluisteren in onze non stop programmering.

Over de Oranjeschijf…

“Het is mijn leven ” dat is de titel van de nieuwe single van de Sprundelse zangeres Anita. Anita , ook bekend als Anita van de Rapsodies, de band waar ze in zong van 1975 tot de 1987. De Rapsodies waren en zijn nog steeds enorm populair bij de Piratenstations en Anita treedt dan ook nog vaak op tijdens Piratenfeesten. In 1992 kwam Anita in contact met VNCmusic en startte een succesvolle solocarrière, bracht diverse singles, albums en dvd’s uit. Ondertussen heeft ze al meer dan 150 liedjes geschreven zo ook weer deze nieuwe Single “Het is mijn leven”. Het lied gaat over dat jij je eigen leven bepaald, je gevoel moet volgen en niet altijd moet doen wat anderen van je verwachten. Doe gewoon wat je gelukkig maakt. De single is geproduceerd en opgenomen in Studio69 van Laurens van Wessel en komt uit onder het label van VNC.

Biografie

Toen Anita 15 was, deed ze voor de grap mee met een talentenjacht. Daar ontmoette ze andere deelnemers die vroegen of ze het leuk zou vinden om bij hen in de band te komen als zangeres. Na een korte tijd viel de band uiteen maar Anita had de smaak te pakken en besloot om verder te gaan.

De band The Rapsodie’s werden opgericht. Anita begon gitaarles te nemen en begon zelf ook liedjes te schrijven. Vele werden op de plaat gezet en op 2 lp’s. Doordat de piratenzenders hun platen veel draaiden, kregen zij bekendheid in Nederland en in de grensstreek van Belgie.
Na 10 jaar optreden met The Rapsodie’s kreeg ze haar 1e kind en besloot te stoppen bij de band.

Meer info over deze zangeres via deze link… https://www.anitavanderapsodies.nl/

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist