Dirk Meeldijk – Bij jou – week 45

Written by on 6 november 2022

De nieuwe Oranjeschijf is een nieuwe single van Dirk Meeldijk. Hij is de hele week te beluisteren op Radio Oranje Internationaal.

Met “Bij Jou’ Presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker. in 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller “Ik Hou Van Het Leven” zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Onlangs bereikte zijn hit “Vier Zomers Lang” de gouden status en heeft inmiddels 10 miljoen streams op de teller.

De nieuwe single “Bij Jou” is met hetzelfde team tot stand gekomen. Ronald Moonen produceerde de track en Anita Haex-Scholtens wist wederom een tekst te schrijven die op Dirk’s lijf Geschreven is. “Ik Kan alleen maar liedjes vertolken die ik voel, Zo niet, dan word het niks. Anita weet altijd tekst te schrijven die me raken en die ik met heel mijn hart en ziel kan vertolken. Met “Bij Jou” heeft ze wederom precies dat gedaan “Merkt de goedlachse volkszanger op bij de release van zijn nieuwe single. Uiteraard wordt “Bij Jou” ondersteund door passende Videoclip

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist