Dennis van Dam – Oranje Kampioen – week 46

Written by on 13 november 2022

De nieuwe Radio Oranjeschijf is weer bekend. En Dennis heeft zijn best gedaan met deze voetbal hit. De schijf is de hele week te beluisteren op Radio Oranje Internationaal.

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een speciale WK versie daarop met als titel “Oranje Kampioen”. Hoewel de single “Cest la vie” nog steeds door knalt ben ik niet stil blijven zitten en ben ik weer de studio ingedoken met het zelfde team.

Ook ik wilde een mooie WK nummer maken en dacht toen gelijk aan het nummer “Cést la vie” Een geweldig pakkende refrein die niet snel uit je hoofd gaat, ik hoor hele stadions dit al zingen.

De afgelopen maanden was het podium op en podium af en op elke radiostation was ik wel te horen met mijn singles Cést la vie en op dit moment ook nog steeds “Loco Loco” In vrijwel elke hitlijst stonden mijn singles. Dus laten wij hopen dat dit nummer het ook nog eens geweldig gaat doen dan kan ik terug kijken op een zeer succesvol 2022, en wie weet sluiten wij dat wel af met Oranje als kampioen.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist