William Burg – Jij bent mijn leven – Week 24

Written by on 9 juni 2024

Week 24 de tijd gaat snel! Maar deze week hebben we gekozen voor een nieuwe release van William Burg Met Jij bent mijn leven. Zijn nieuwe nummer wordt bij Radio Oranje Internationaal extra in het zonnetje gezet.

Volkszanger William Burg heeft met ‘Jij Bent Mijn Leven’ weer een dikke hit in handen en een fantastische opvolger van ‘Ik Leef Mijn Eigen Ik’. Het betreft wederom een compositie en productie van het succesvolle team Emile Hartkamp & Norus Padidar. 

William Burg timmert al jaren succesvol aan de weg als zanger en heeft zojuist de geslaagde theatertour met De Bevers afgerond. 

De nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Leven’ is een meezinger van jewelste waarmee William bewijst dat hij zich tussen de top van de Nederlandstalige artiesten van ons land mag scharen. Hiermee lijkt William een van de zomer hits voor 2024 in handen te hebben.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist