Rutger van Barneveld – kerst vier je met elkaar – week 52

Written by on 26 december 2022

Rutger van Barneveld brengt zijn eigen kerst single uit! De kans is groot dat de melodie je bekend voor komt, het is namelijk een remake uit van zijn vorige single ‘Het Is Nooit Te Laat’. Met een nieuwe tekst en natuurlijk veel kerst bellen is Rutger er samen met zijn producers in geslaagd een heerlijke kerstsfeer neer te zetten.

Rutger is zelf een groot liefhebber van de feestdagen, met kerst in het bijzonder: “Ik vind kerst echt de mooiste tijd van het jaar. Alle Kerstversiering, de kerstmuziek, lekker de open haard aan en natuurlijk alle gezelligheid die het met zich meebrengt, daar kan ik echt ontzettend van genieten.”

Ondanks dat het voor veel mensen ingewikkelde tijden zijn hoopt Rutger met zijn kerst single een stukje vertier te brengen en wil hij iedereen een hart onder de riem steken. “Aangezien ik zelf echt een kerstliefhebber ben en hier intens van kan genieten vind ik het ontzettend vervelend dat niet iedereen kerst kan vieren zoals ze dat graag zouden willen. Mocht je dit jaar een vervelend jaar hebben gehad, dan hoop ik dat je het jaar toch mooi kan afsluiten met lieve mensen om je heen en dat 2023 beter begint.”

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist