Ray Hermans – Ja – Week 5

Written by on 28 januari 2024

De nieuwe Radio Oranjeschijf van Week 5 is de nieuwe release van Ray Hermans geworden. Een prachtig nummer over de liefde. En het nummer is de hele week te beluisteren in onze programmering.

Raymon Hermans, een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland, komt met een nieuwe single genaamd ‘Ja’. Dit prachtige nummer belicht de kracht van de liefde en de zoektocht naar die ene persoon waarmee je de rest van je leven wilt delen. In ‘Ja’ neemt Raymon Hermans zijn luisteraars mee op een emotionele reis. Het nummer raakt een gevoelige snaar door de oprechte teksten en het meeslepende arrangement. Het is een ode aan de liefde en de impact hiervan op ons leven.

Het lied heeft alle kenmerken van een ultiem bruiloftslied. De videoclip illustreert op indrukwekkende wijze het verhaal van ‘Ja’. De beelden nemen je mee naar betoverende landschappen en romantische settings, waardoor je helemaal wordt meegenomen in het verhaal van ‘Ja’. Met zijn unieke stemgeluid, energieke performances en landelijke hits heeft Raymon Hermans al snel naam gemaakt in de muziekwereld. Met ‘Ja’ bewijst hij opnieuw zijn veelzijdigheid en vermogen om diepere emoties aan te spreken. “Ja” is vanaf 26 januari beschikbaar op alle streaming platforms.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist