Monique de Rooij – Ik wil jou – week 31

Written by on 31 juli 2022

Na het succes van “de Zeeuwse zee” en “Liefde doet nooit pijn” komt Monique de Rooij met een vrolijke opvolger, getiteld “Ik wil jou”. Ze heeft een geheel eigen versie gemaakt van het origineel van Maribelle afkomstige lied uit 1995.

Monique de Rooij – Ik wil jou – Oranjeschijf

Biografie:

Monique is geboren in Hoeven en hield zich van kinds af aan al bezig met muziek. Geïnspireerd door LUV droomde zij al op jonge leeftijd van een zang-carriere, maar het zou nog 25 jaar duren voordat zij haar talent ontwikkelde.

In 2008 zette ze een eerste stap op het podium in combinatie met een rockband, waardoor ze in 2009 in contact kwam met meerdere muzikanten en vanaf die tijd regelmatig bij jamsessies en open podia te vinden was.

In 2010 begon Monique een acoustisch duo met gitaar, met een repertoire van ongeveer 30 cover nummers.

In 2013 kwam Monique dankzij het akoestisch duo in contact met andere zangers die haar uitnodigden om een paar solo optredens te doen. Vanaf dat moment is Monique regelmatig te vinden in West Brabant, Zeeland, Zuid Holland en Vlaanderen in Freest-cafés, op Hollandse feesten, bij open podia en bij privé feesten. Zij heeft ook regelmatig meegedaan met Zangconcoursen of Talent-battles.

Zowel in 2017 als 2018 bracht Monique een nieuw nummer met videoclip uit….

Monique zingt in principe solo allround, met de voorkeur naar Jazz, Pop & Holland s-talig. Ook het meezingen met een band schuwt Monique niet.

Bron: https://momuzique.nl/

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist