Pascal de Zeeuw / DJ

Mijn naam is Pascal en DJ bij Radio Oranje Internationaal. Mijn programma “Het Blije uur” is sinds 9 april 2022 te beluisteren op R.O.I. Daarvoor was mijn programma te beluisteren op Q5Radio.nl. Maar omdat het station gestopt is op 27 maart 2022 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

En al snel kwam ik in aanraking met Frits en Lida, die waren geen vreemden voor me. Twee schatten van mensen die met veel passie en gedrevenheid de motor zijn achter R.O.I. En al snel was het beklonken en begon ik als Jock bij dit leuke internetstation.

Radio maken is voor mij een passie en een soort 1e levensbehoefte. Als je ermee besmet bent is het lastig om het niet te doen. En ik geniet als de luisteraar geniet. Want daar doen we het voor. Het draait niet om geld of om reclame maar om de muziek. En deze kies ik dan ook elke week zelf uit, om elke zaterdag tussen 19 en 21 uur te laten horen. ook een verzoekje wordt op prijs gesteld. Als je er maar vrolijk van wordt is het motto van “het Blije uur”. Op mijn persoonlijke pagina deel ik van alles en nog wat Check hem hiero….

In programma draai ik van alles. Goud van Oud maar ook muziek uit het heden mag uiteraard niet ontbreken. Ik hoop je eens te mogen begroeten tijdens mijn programma. Durf jij te luisteren?

Verder ben ik de webmaster van ROI en verantwoordelijk voor de App. En ik daar heb je ook altijd lekker wat werk aan. Maar dat is leuk om te doen.. No Problemo.

 Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist