DJ

Vanuit het noorden klinken de lekkerste platen uit uw luidsprekers. Muziek die je misschien nog wel nooit hebt gehoord. Adrie heeft kasten vol met muziek en tijdens zijn programma draait hij uw verzoekjes zonder problemen. Adrie draait op de dinsdagavond en om de week op de zaterdagmiddag.

Mijn naam is Tamara en ben 43 jaar jong en muziek is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Op mijn eerste radio station heb ik mijn wijlen man leren kennen en samen hebben we drie prachtige kinderen die naast muziek op de eerste plaats komen. Na 10 jaar dj pauze is het hoogste […]

DJ Henk Beekman Henk Beekman is misschien voor u een nieuwe DJ bij ROI, maar Henk is geen onbekende voor Frits en Lida. Henk heeft in de “oude opzet” van Oranje.es al menig plaat gedraaid bij Oranje en is gewend aan de kleur.

Dj Bas draait elke zaterdag tussen 14 en 16 uur.

Vanuit Noordhoek is Dj Arco elke week te horen bij R.O.I.

Voor een verzoekplaat zit je bij Frits helemaal goed.

Voor een lach en een bak koffie zit je bij DJ Con gebeiteld.

Mijn naam is Pascal en ben nog niet zolang DJ bij Radio Oranje Internationaal. Mijn programma "Het Blije uur" is sinds 9 april te beluisteren op R.O.I. Daarvoor was mijn programma te beluisteren op Q5Radio.nl. Maar omdat het station gestopt is op 27 maart 2022 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ad Roovers , Back in Time met "de Gouden uren Show"

Wil je ook Dj worden bij Radio Oranje Internationaal?  

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist