Marco de Hollander – De mooiste tijd van het jaar – week 52

Written by on 24 december 2023

Het jaar 2023 loopt op zijn einde. En elke week selecteren we een nummer wat nieuw is of pas is uitgebracht. Onbekend is vaak onbemind en daar proberen we bij ROI zeker wat aandacht aan te schenken. En we zijn uiteraard trots op alle artiesten die we hebben mogen draaien, en zeker als de artiest ook een beetje moeite doet om ons weer te helpen met wat extra reclame op de socials.

De week van Kerst is altijd weer een lastige keuze omdat na de Kerst, de Kerstmuziek weer in de hoes gaat en keurig wordt opgeborgen. Het nummer van week 52 is een nummer van Marco de Hollander, en met de titel is alles wel gezegd denken we. Maar ook kan voor veel mensen deze tijd ook vervelend zijn. Het gemis van dierbaren of iemand die in het ziekenhuis ligt… Maar dat even als kanttekening. We hopen dat jullie gaan genieten van deze mooie song. En hopelijk willen jullie ons helpen door dit bericht te delen op jullie socials….

Biografie van Marco de Hollander

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht”, “Liefde in mn bol”, “Jij bent echt een vriend” en “Zomer” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist