Lars Brans – Que sera (ze zei ja) – week 17

Written by on 21 april 2024

De nieuwe ROI schijf van deze week is van Lars Brans. Een lekker vlot nummer en vrolijk, daar waren we wel aan toe met het slechte weer in Nederland. U hoort zijn nieuwe singel de hele week op ons station.

In 2021 maakte muzikaal Nederland kennis met Lars Brans. Vanaf dat moment lanceerde hij meerdere singles per jaar waarvan ‘Vamos!’ tot nu toe verreweg de meeste streams wist te behalen. Overigens mag Lars ook niet klagen over de aandacht die zijn andere liedjes volop kregen. Inmiddels is Lars een gevestigde entertainer die met zijn groeiende eigen repertoire al een groot aantal fans heeft bemachtigd. Zijn nieuwe single ‘Que Sera (Ze zei ja) bezit alle ingrediënten om het succes van ‘Vamos!’ te overtreffen. Samen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio en tekstschrijver Wim Roeffen is deze volkse meezinger tot stand gekomen. De melodie blijft in ieder geval lekker hangen en de tekst is makkelijk mee te zingen. Lars omschrijft deze sound echt als zijn dingetje en heeft goede hoop dat het zal aanslaan bij het publiek.

Lars: ‘Het is dé perfecte opvolger van ‘Vamos!’. Zo gek is dat nou ook weer niet omdat de basis wederom gebaseerd is op een van oorsprong Duitstalig lied. Mijn versie gaat over de mooie dingen die je op een dag in het verleden hebt beleefd met een meisje. In de clip is te zien dat ik in gedachten terugga naar die tijd hoe die dag verliep. Ik heb gekozen om een hele mooie clip te laten maken waarin ik alleen als personage te bewonderen ben.’

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist