Klazina – Alleen Jouw Lach – Week 10

Written by on 3 maart 2024

De radio Oranjeschijf van Week 10 is weer bekend. En deze week hebben we een geweldige zangeres uit Workum. En met haar nieuwe singel “Alleen jouw lach” is ze de hele week te beluisteren op Radio Oranje Internationaal.

Biografie

Klazina Jonker werd geboren in Workum op 25 april 1995 en groeide op in een fijn en warm gezin samen met haar vader, moeder, broer en zus. Het verhaal van Klazina gaat over een enthousiaste talentvolle zangeres die al vanaf jonge leeftijd gek is op zingen en optreden. Als kind al was ze verliefd op de microfoon en zong ze uitbundig mee met nummers van Marianne Weber tot Mieke. 

Klazina begon haar muzikale reis al op haar 14de en kwam in februari 2010 met haar debuut singel uit. Er volgde daarna nog vele singels, waaronder een duet singel samen met Frank van Etten getiteld Fernando, tiktakkeboemboem en hey mooie jongen.  2015, toen werd Klazina gevraagd om mee te doen aan bloed zweet en tranen, een tv programma bij SBS6 een mooie kans. Het nummer een kind zonder moeder bracht Klazina ten gehore, een bijzonder mooie lied, dat nu na al die jaren nog meer betekenis heeft gekregen.

Het ging niet onopgemerkt voorbij. Marianne Weber kwam op haar pad en samen met Marianne haar zoon Jeff Weber zijn we in de studio gekomen bij Manfred Jongenelis. Een mooie singel volgde toeval bestaat niet. Met de nieuwe singel mocht Klazina te gast zijn bij Marianne Weber in het programma Nederland muziekland op tv.

in mei 2015 mocht Klazina optreden tijdens het concert van Marianne Weber, een ode aan de zangeres zonder naam in het AFAS-circus theater te Scheveningen, een droom die uitkwam. Daarna volgde een mooie optreden tijdens het levenslied gala in Ahoy en daarmee was een mooie start gemaakt om een glansrijke carrière tegemoet te gaan.

Er ontstond een samenwerking met Smaragd Music in 2019 tot heden. En er word gewerkt aan vele mooie nieuwe liedjes. Volg Klazina op de sociale kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist