Joy Woelders – Romeo & Julia – Week 40

Written by on 1 oktober 2023

De Radio Oranjeschijf is voor deze week een nummer van Joy Woelders. De singel is de hele week te horen bij ROI in onze non-stop uren.

Biografie

Joy Woelders is geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg. Joy is een een echte entertainer met een eigen stijl en bekend om zijn panter kledinglook op het podium.

Met nummers als “Dit is de man” “Het wordt weer zo’n dag” “Voel het diep van binnen” ”Deze panter” kreeg Joy veel airplay op de landelijke radio.

Joy heeft de afgelopen jaren op mooie podiums mogen staan. Zo mocht hij al meermaals optreden op het Mega Piraten festijn stond hij op het Truckstar Festival en mocht hij de RADIONL zomertour afsluiten in Assen op de Brink tijdens de Dutch TT. Elk optreden wordt goed voorbereid en daarom kan je Joy dan ook voor elke gelegenheid boeken. Naast de optredens door het hele land organiseert Joy ook elk jaar een eigen concert in zijn woonplaats Hardenberg. Deze concerten zijn elke keer een groot succes en telkens weer volledig uitverkocht. Joy is dan ook een artiest die 1 is met publiek.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist