Jessy Arjaans – Carolientje – Week 16

Written by on 14 april 2024

De nieuwe Radio Oranjeschijf van week 16 is een nummer van de uit Groningen afkomstige Jessy Arjaans. En ze heeft een bekend nummer in een nieuw jasje gestoken. En met veel succes vinden we hier bij Radio Oranje Internationaal. Deze kan zo maar eens in de 30 kanjers op een rij komen.

Jessy Arjaans – Carolientje – Week 16

‘Mijn nieuwe single “Carolientje” is een liedje dat ik altijd zong met mijn vader en wat mij erg aanspreekt in dit nummer is de humor die erin gelegd kan worden. Een jong volwassen dame die de één na de andere man om haar vinger weet te winden, maar vervolgens op mysterieuze wijze weer weduwe wordt. Met haar verleidelijke blik weet ze elke man weer in haar spelletje te laten trappen.

Eigenlijk wat het echte leven ook kan zijn, niet alleen in de liefde maar ook op andere gronden. Wie kun je vertrouwen en wie niet en zijn het goede bedoelingen of is het onderdeel van een ander plannetje. Maar wat Carolientje betreft wordt alles met een beetje charme en een lieve lach weer vergeten en vergeven en gaat ze er weer voor’, aldus Jessy Arjaans. Het nummer wat in 1977 een hit was van Willeke Alberti is opnieuw geproduceerd door Harald Queens en die heeft er een feestelijk sausje over gegoten.
Jessy Arjaans staat voor feest en weet ook met “Carolientje” het publiek compleet in de juiste stemming te krijgen tijdens haar optredens.


De clip was best een uitdaging, vooral om het verhaal op een leuke manier te vertellen.
In totaal hebben er 7 figuranten, die een eigen specifieke rol hadden, meegespeeld waarvan er 2 een dubbel rol hadden.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist