Jaman – Lach naar het leven – week 29

Written by on 17 juli 2022

Iedereen die ooit met Jaman heeft samengewerkt, op welke manier dan ook, weet dat hij een perfectionist is. Voor de totstandkoming van z’n nieuwe single ‘Lach naar het leven’ heeft hij ook alles uit de kast gehaald. In tegenstelling tot eerdere producties maakt Jaman met deze single, qua sound, een draai naar de wensen van de nieuwe generatie. Het is wel even heel iets anders dan anders en daarom is hij ook erg benieuwd hoe z’n fans hierop gaan reageren. Dit zou zo maar gevolgen kunnen hebben voor de muzikale invulling van zijn aanstaande album. Er liggen inmiddels vijf tracks op de plank en de rest wordt nog bepaald. In ieder geval blijven de bekende Jaman klanken wel als een rode draad deel uitmaken van zijn gekozen weg.

Jaman – Lach naar het leven

Jaman bestempelt “Lach naar het leven” zelf als een bijzonder liedje. ‘Ik kreeg de demo toegestuurd door tekstschrijver Hans Louws. In het verleden heeft hij al een aantal grote hits voor mij geschreven waaronder “Niemand is zo mooi als jij” en “Zoals het toen was”. Persoonlijk vind ik hem één van de betere tekstschrijvers die Nederland rijk is. Het onderwerp waarover ik zing is corona. Ik ben ontzettend blij dat de horeca de deuren weer heeft geopend en dat veel openbare optredens doorgang vinden. Ik moet er echt niet aan denken dat alles straks weer op slot gaat. Schei uit man…..dat wil niemand meer meemaken’, stelt Jaman.

Noteer ook alvast 30 september 2022 in je agenda. Samen met de Liveband TILT en veel collega artiesten viert Jaman bij Zalencentrum Dinkelsweide in Glane zijn 25 jarige artiestenjubileum middels een groots opgezet concert. Tickets en meer informatie is te vinden op www.zangerjaman.nl

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist