Hermien – Ik heb alleen nog maar die foto – Week 35

Written by on 27 augustus 2023

De nieuwe radio Oranjeschijf van deze week is een nummer van Hermien. Zij heeft het nummer van Hepie & Hepie opnieuw uitgebracht. Een tekst die velen van jullie nog uit volle borst mee kunnen zingen. U hoort het nummer van Hermien de hele week in onze non-stop op Radio Oranje Internationaal.

Een aantal jaar geleden maakte ze haar laatst verschenen single maar ze treed nog regelmatig op in heel Nederland. Nu is ze terug in de spotlights met een feestnummer eersteklas!


“Ik heb alleen nog maar die foto” is een heerlijke uptempo single geworden die is gebaseerd op een oudje van Hepie en Hepie uit de 80’er jaren. Het origineel is van Billy Jo Spears die in 1975 een wereldhit scoorde met Blanket on the ground. De productie werd gemaakt door producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die van dit nummer een compleet nieuwe versie heeft gemaakt met heerlijke vlammende accordeon solo’s en een lekkere feestbeat!

De single is vanaf Augustus 2023 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke feestknaller kan Hermien zo maar eens een grote hit gaan scoren!

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist