Hans Snoek – Elke nacht ben ik eenzaam – week 45

Written by on 5 november 2023

De nieuwe radio Oranjeschijf van deze week is een nummer van Hans Snoek. Hans Snoek laat na het succes van ‘Ik Ben Met jou niet Getrouwd’ weer van zich horen met een heerlijke nieuwe single ‘Elke Nacht Ben Ik Eenzaam’. U hoort het nummer elke uur in onze non-stop programmering.

Biografie…

De op 10 februari 1963 geboren Hans Snoek groeit op in ‘s-Hertogenbosch. Hans is al heel lang met muziek bezig. Na vele jaren in de bouw als stukadoor te hebben gewerkt besluit Hans, die de hele dag door zingt, om zanglessen te nemen als hij zijn “spaan“ aan de wilgen hangt en inruilt voor een microfoon.

Familie, vrienden en kennissen in zijn omgeving sporen Hans ook meer en meer aan om iets met zijn stem te gaan doen. Uiteindelijk geeft dochter Mariksa het laatste zetje, en gaat voor haar vader liedjes schrijven. Zowel solo als met dochter Alicia neemt Hans diverse liedjes op, waardoor het steeds meer op een familiebedrijf gaat lijken.
Hans heeft geregeld opgetreden in Spaanse cafés, op feesten en partijen, maar ook op campings en in Belgische Tavernes. Hiermee weet sfeermaker Hans Snoek de boel flink op zijn kop te zetten.

Na de debuutsingle ‘De Waarheid’ volgen in rap tempo diverse singles zoals ‘De Vrouw Van Mijn Leven’, ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ en ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ waarmee Hans de playlisten van de vele Nederlandse en Vlaamse radio stations bestormt. In 2017 verschijnt het debuutalbum ‘Jaren Komen, Jaren Gaan’. Ook met zijn dochter Alicia oogst hij succes met de single ‘Mijn Beste Vrienden’ en treden zij regelmatig ook als duo op.

Het aanstekelijke enthousiasme wat Hans uitstraalt op de bühne slaat dan ook snel over op het aanwezige publiek, waardoor de optredens van Hans Snoek uitmonden tot één groot gezellig feest. Hierdoor wordt Hans ook wel “de gezelligste zanger van Nederland” genoemd.

“Ik vind het geweldig om te zien hoe je mensen kunt verbinden met muziek. Daarom ben ik van plan om nog lang door te gaan” aldus Hans Snoek, die vastberaden is om zijn succes verder uit te breiden.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist