Gerard Joling – Dit ben ik – Week 49

Written by on 3 december 2023

Het Album van week 49 is er eentje van Gerard Joling. Op het nieuwe album van Gerard staan 17 mooie tracks met nummers zoals “water bij de wijn, Los met z’n allen, Simper zijn en nog veel meer mooie songs van deze rasartiest.

Gerard Joling met zijn album van de week

Gerard is niet vies van een feestje en ook zijn uiterlijk vind de zanger belangrijk. Van haarimplant tot en met glimmende witte tanden. Alles is tiptop in orde bij de 63 jarige topper..

Gerard Joling wordt op 29 april 1960 geboren in Alkmaar, maar groeit op in Schagen.

Vanaf jongs af aan wil Gerard al aan de slag met zijn grote passie: muziek. Helaas lukt het op dat moment nog niet om door te breken bij het grote publiek. Hij besluit daarom om zich in te schrijven bij een bureau voor modellen en dansers. Gerard figureert daardoor onder andere in de videoclips van Earth & Fire en de Dolly Dots en loopt diverse modeshows.

Toch laat hij de liefde voor muziek niet los. In 1985 doet Gerard mee aan de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman. Hij komt in de finale en wordt derde met het nummer ‘Crying’ van Don McLean. Dankzij dit programma wordt hij bekend bij het grote publiek en scoort gelijk in datzelfde jaar hits als ‘Love Is In Your Eyes’ en het welbekende ‘Ticket To The Tropics’ waarmee hij zelfs een nummer één hit scoort.

#gerardjoling #album van de week


Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist