Frans Bauer – Ik heb je lief – Week 4

Written by on 21 januari 2024

De man uit Fijnaart heeft dit album uitgebracht in 2019 en staat vol met prachtige nummers van deze zanger. En dit album is de uiteraard de hele week te beluisteren op Radio Oranje Internationaal. En we weten zeker dat u als luisteraar weer gaat genieten van de volkszanger die reeds menig zaal vulde met zijn fans.

Het Album van de Week 4 – Frans Bauer – Ik heb je lief

Op het album staan 14 mooie tracks:

Leugentje Om Bestwil
Zevende Hemel
Liefde Van M’n Leven
Amore Goodbye
De Bom
Ik Heb Je Lief
Woonwagen Mama
Want Liefde is
Zoek Het Licht
Mijn Hart is Alleen Voor Jou
Het Hele Leven is Een Feestje
Duizend En Een Nacht
Vandaag Vieren We Het Leven
Ik Mis Je Elke Dag


Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist