Donny Ponsen – voor één kus van jou – week 30

Written by on 23 juli 2023

Nu in Nederland de vakanties weer zijn aangebroken, en veel medelanders erop uit trekken. Hebben we bij radio Oranje Internationaal weer een mooie zomerse Oranjeschijf voor week 30. Deze week een nummer van Donny Plonsen met “Voor één kus van jou”. Een lekker zomers plaatje waar je vrolijk van wordt.

U hoort het nummer de hele week in onze nonstop programming en de diverse live programma’s.

Donny Ponsen is na zijn vorige single ‘Kom in m’n armen’ wederom op zoek gegaan naar een echte zomersingle in de stijl van ‘Het Spel Van De Liefde’. Een vriend tipte hem over een Spaanstalig nummer en wist dat hij Bram Koning daarvoor opnieuw moest benaderen om een pakkende tekst te schrijven op deze commerciële melodielijn.

Donny: ’Bram probeert altijd een onderwerp te bedenken waarin het liedje nog extra tot uiting komt. In dit geval gaat het over een vakantieliefde waarvan alleen de naam van een dame nog bekend is. Het viltje waarop met lippenstift haar telefoonnummer is geschreven ben ik kwijt.

Toch ga ik niet bij de pakken neerzitten en probeer haar te vinden om die éne kus van haar te bemachtigen. Het is een zeer aanstekelijk onderwerp dat perfect bij mijn leeftijdscategorie past. Producer Manfred Jongenelis heeft het ritme ten opzichte van de origine versie enigszins aangepast zodat het nét iets vrolijker klinkt.’
De single ‘Voor één kus van jou’ verschijnt op 7 juli 2023 bij Smaragd Music en is te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) is te bewonderen op YouTube en de socials van Donny Ponsen.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist