Cupidots – Strand van Terschelling – week 19

Written by on 7 mei 2023

De nieuwe Radio Oranjeschijf neemt ons mee naar Terschelling. Een nieuwe singel van de Cupidots en verrassend of niet u hoort ze de hele week op ons station in de non-stop….

De zomer komt er aan en natuurlijk ook de zomervakantie. “Zou het niet leuk zijn als we dit jaar in eigen land blijven en dan op vakantie gaan naar Terschelling?” Deze gedachte bekroop de meiden van de Cupidots. Daarna werd er snel geschakeld en het lied “Het strand van Terschelling” werd opgenomen. Een bewerking van de sixties klassieker ’Abergavenny’  van Marty Wilde. U kent hem natuurlijk nog als de vader van een andere zangeres, Kim.

De zussen Claudia en Leanda vormen samen al enige jaren de Cupidots. Veel gevraagd op feestjes en in kroegen. Eerdere singles van dit vrolijke duo waren ‘De Dronken Zeeman’ ‘Wil je heel je leven gelukkig zijn’ en natuurlijk ‘Yaki Taki Oowah’. Ook staat er op spotify een compleet album met bewerkte rock and roll nummers in het Nederlands.

De temperatuur stijgt, de haven wacht, de bikini zit al in de tas en we pakken de boot vanaf Harlingen en gaan met zijn allen naar het strand van Terschelling!

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist