Bjorn Klok – Het Meisje Uit Mijn  Dromen – week 17

Written by on 23 april 2023

De nieuwe Radio Oranjeschijf van deze week is een prachtig nummer van Bjorn Klok. Het nummer is de hele week te beluisteren in onze non stop programmering.

Met ‘Het Meisje Uit Mij Dromen’ lanceert de uit Oldenzaal afkomstige zanger Bjorn Klok zijn nieuwe single. Het betreft een nieuwe remake van een oude klassieker van de band Exit, geschreven door Jack van Raamsdonk en Jack Willemse. “Als klein kind luisterde ik al veel naar piratenmuziek en de piratenzenders.

Daar kwam ‘Het Meisje Uit Mijn Dromen’ vaak voorbij, en ik heb gewoon iets met dit liedje. Ik ben er mee opgegroeid. Daarom heb ik het nu in een eigen jasje gegoten, en ik ben ontzettend trots op het resultaat” aldus Bjorn. Voor de productie werd Sonic Solutions ingeschakeld waardoor ‘Het Meisje Uit Mijn Dromen’ helemaal van deze tijd klinkt. De single verschijnt via CD Hamster Music.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist