André Kooistra – Mag ik een kus van je lenen – week 15

Written by on 7 april 2024

De klokken staan weer op de zomertijd, alleen jammer dat het zonnetje zich nog zo weinig laat zien. Maar desondanks hebben we wel een lekker vlot plaatje als ROI Schijf. Deze week een nieuwe release van André Kooistra met Mag ik een kus van je lenen.

Nieuw Nederlandstalig Feestnummer door De Zingende Brandweerman André Kooistra: “Mag Ik een Kus van je Lenen”. De Nederlandse muziekscene staat op het punt om op zijn grondvesten te schudden met de gloednieuwe hit van De Zingende Brandweerman, André Kooistra. Met zijn aanstekelijke nieuwe nummer, getiteld “Mag Ik een Kus van je Lenen”, belooft André Kooistra een niet te missen feestervaring voor muziekliefhebbers overal. Het nummer “Mag Ik een Kus van je Lenen” is een bruisende toevoeging aan het Nederlandstalige muzieklandschap, doordrenkt met de kenmerkende energie en charme van André Kooistra. Het nummer is een viering van liefde, vreugde en spontaniteit, gegoten in een onweerstaanbaar ritme dat de luisteraar meteen aan het dansen zal krijgen.

Wat dit nummer nog specialer maakt, is dat de bijbehorende videoclip in het prachtige Spanje is
opgenomen. Met adembenemende landschappen en levendige straatbeelden vormt de clip de perfecte visuele aanvulling op de muzikale opwinding van “Mag Ik een Kus van je Lenen”.
André Kooistra, bekend als De Zingende Brandweerman, staat al lang bekend om zijn unieke mix van passie, talent en charisma. Met zijn nieuwste release bewijst hij opnieuw dat hij een meester is in het creëren van muziek die mensen samenbrengt en een glimlach op hun gezichten tovert.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist