William Burg – Vrienden voor het leven – Week 1

Written by on 31 december 2023

Het Album van de week is van William Burg met vrienden voor het leven. Een album uit lang vervlogen tijden maar super om te beluisteren. We kiezen niet alleen de nieuwste albums maar duiken ook wel eens terug in het verleden. Het album met alle tracks is verwerkt in onze non-stop programmering. En komt op de halve uren voorbij.

William Burg – Beste bewaarde geheim van Brabant?? Natuurlijk niet voor zijn trouwe fans! En natuurlijk ook niet voor de bezoekers van zijn altijd uitverkochte fan-avonden! En zeker niet voor de muziekliefhebber komend uit de regio Den Bosch maar: “William Burg is landelijk gezien misschien wel het best bewaarde geheim van Brabant”! Deze zeer sympathieke zanger, geboren in 1974 in ’s-Hertogenbosch, combineert luisterliedjes barstensvol melancholie met feestelijke en uitstekend dansbare meezingers.


Producer Jurgen Kuppens en Marco Meesters hebben in samenwerking met William een subliem album weten te vervaardigen. ‘Van heerlijke dansbare muziek tot en met liedjes om bij weg te zwijmelen. William is trots op zijn nieuwe album ‘Vrienden Voor Het Leven’. Het album van bevat 13 prachtige tracks met feestelijke meezingers als ‘Ik wil nu dansen’, ‘Die mooie melodie’, ‘Die mooiste vrouw’ of ‘Draai, draai, draai’. En verder zijn er luisterliedjes als ‘In mijn hart klinkt een lied’ of wat te denken van het schitterende stuk ‘Waarom’. Oer-Hollands maar allen met een internationale sound. Als de voortekenen niet bedriegen zal William Burg middels dit verschenen album niet langer het best bewaarde geheim van Brabant zijn!!

Tracklist

Toe laat me alleen
Ik wil nu dansen
Het is te laat
Jij kwam in mijn leven
Als muzikant geniet ik van het leven
Draai, draai, draai
In mijn hart klinkt een lied
Niemand is mooier dan jij
Ik kan het niet geloven
Die mooie melodie
Waarom
De mooiste vrouw
Vrienden voor het leven


Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist