Roxeanne Hazes – De tijd gaat mooie dingen doen – Week 51

Written by on 17 december 2023

Deze week hebben we als album van de week het Album van Roxeanne Hazes. En super album wat boordevol staat met prachtige nummers. En u hoort ze allemaal voorbij komen in onze non-stop programmering. Elke week selecteren we voor u een nieuw album om te beluisteren. Heeft u een tip voor ons stuur ons gerust een berichtje.

Tweede album van levenspopzangeres Roxeanne Hazes. “Dit album is echt een weerspiegeling van al die hoogte- en dieptepunten. De clichés zoals ‘een album als dagboek en therapie’ zijn in dit geval helemaal van toepassing. Ik zing over liefde, maar ook over afscheid nemen. Er zijn nummers over vriendschap, angsten, ontsnapping, zelfontdekking en nog veel meer. Ik maak een album in eerste instantie voor mezelf, maar ik hoop nu vooral dat anderen er kracht, herkenning en plezier uit kunnen halen.”
Met o.a. de singles ‘De Wereld Draait Door’, ‘Vreemde Voor Mij’ en ‘Ik Ben Vrij’.

Tracklist

 • 1. Op Wie Ik Niet Mis – Roxeanne Hazes
 • 2. De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen – Roxeanne Hazes
 • 3. 1234 – Roxeanne Hazes
 • 4. De Wereld Draait Door – Roxeanne Hazes
 • 5. Geen Sorry – Roxeanne Hazes
 • 6. Nu Voorbij (Interlude) – Roxeanne Hazes
 • 7. Mes In Mijn Hart – Roxeanne Hazes
 • 8. High – Roxeanne Hazes
 • 9. Vals Beschuldigd – Roxeanne Hazes
 • 10. Wat Ik Niet Moet Doen – Roxeanne Hazes
 • 11. Kans – Roxeanne Hazes
 • 12. Van Niemand Anders – Roxeanne Hazes
 • 13. Signalen – Roxeanne Hazes
 • 14. Vreemde Voor Mij – Roxeanne Hazes
 • 15. Ik Ben Vrij – Roxeanne Hazes

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist