Wesley Boes – Schrijf me nooit geen mooie brieven meer – Week 12

Written by on 17 maart 2024

Week 12 alweer, en zo komen we steeds dichterbij de lente. De week hebben we weer een echte rasartiest bij ROI. Een nummer uit het verleden maar door Wesley Boes in een nieuw jasje gestoken. U hoort deze nieuwe release op het leukste internet radiostation van Nederland.

De in Den Haag geboren Wesley Boes en thans woonachtig in Veenendaal, is al van jongs af aan bezeten van muziek en dan met name Nederlandstalige muziek. Het is tevens zijn grootste hobby en hij heeft weer een mooie nieuwe single mogen maken, genaamd “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer

“Ik had het idee om van een oud nummer een mooie nieuwe cover te maken en het in een nieuw jasje te steken. Ik kwam uit bij “Schrijf me geen mooie brieven meer”, het origineel is van Marianne Weber.
Al enige tijd liep ik rond met dit nummer in mijn hoofd en heb contact opgenomen met mijn labeleigenaar Adriaan Drost van CD Hamster Music, om te kijken wat hij ervan vond. Ook hij stond gelijk achter dit idee. Daarna heb ik contact opgenomen met producer Dylan van der Feen die er mooie nieuwe productie van gemaakt heeft en waar ik ongelofelijk trots op ben”, aldus Wesley Boes.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist