Maxyme – Obsessed – week 23

Written by on 4 juni 2022

De mysterie artiest van week 23 is een jonge dame en komt uit Canada. En is altijd bezig met muziek het nummer klinkt lekker vlot en mag zeker niet ontbreken als mysterie artiest van het Blije uur.

De biografie en video

Maxyme werd geboren in Bromont, Quebec. De jonge singer-songwriter begon te neuriën voordat ze zelfs maar kon praten. Haar moeder speelde haar liedjes op de gitaar toen ze nog in haar buik zat. Maxyme heeft altijd gezongen, van ’s ochtends tot ’s avonds terug voor zover ze zich kan herinneren! In 2009 begon ze met het volgen van professionele zanglessen en dat doet ze tot op de dag van vandaag. Ze begon op het podium in 2010 op 8-jarige leeftijd.

Van 2010 tot 2015 nam ze deel aan vele, vele wedstrijden en toneelvoorstellingen en musicals zoals; Festival de la chanson de St-Ambroise, Talents en Nord Mondial Loto-Québec in Laval, Gala Révélations, Jeune Relève Bromontoise, Super Spectacle Opération Enfant Soleil, Glee Style, Festival des Laurentides en het Petit Festival de Granby en op het Fête Nationale du Québec in Granby voor meer dan 12.000 mensen. Haar grote doorbraak kwam in 2016 toen Maxyme deelnam aan La Voix Junior (The Voice Junior) en werd gekozen om deel uit te maken van het team van Quebec Superstar Marie-Mai. Door haar optredens tijdens het programma viel ze op en demonstreerde ze alle vocale vaardigheden en flexibiliteit die ze bezit. Daarna raakte ze ook betrokken bij de Elite-zangersgroep van Red Carpet Studios en de Pop Zone Troupe van de Musikarts Academy.

Maxyme – Obsessed – week 23

In 2018 bracht ze “Changer tout ça” uit, een lied om slachtoffers van pesten te ondersteunen. Maxyme voerde de single uit in het IGA Stadium in Montreal tijdens een benefietshow op 18 augustus 2018 voor duizenden mensen. Het nummer klom naar de 65e positie in de TOP 100 van de corresponderende radiostations in Quebec.

Onlangs nam ze deel aan The Voice in Frankrijk. Ze werd geselecteerd om deel uit te maken van Lara Fabian’s team en kreeg meer dan 3,4 miljoen views met haar blinde auditie-uitvoering van “7 Rings” van Ariana Grande. In augustus 2020 werd een nieuwe single met de titel “Checkmate” op de radio uitgezonden en werd Maxyme geselecteerd als Future Star van iHeart Radio op Rouge FM. Haar laatste drie singles “Checkmate”, “Plus folle que toi (Psycho)” en “Tu l’as promis (Toxic Boy)” behaalden snel een hit in de TOP 100 BDS in Quebec. De tracks zijn succesvol op alle streamingplatforms, vooral op Spotify.

omenteel schrijft Maxyme het materiaal voor haar eerste album. Ze werkt samen met verschillende medewerkers en songwriting partners in binnen- en buitenland. Maxyme gaat in januari de studio in Montreal in met producer Lucas Liberatore. Haar nieuwe project krijgt de titel ‘Antisocial Club’ en zal later in 2022 uitkomen.

Bekijk hieronder haar video op YouTube

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist