Maruja – When You Smile – week 25

Written by on 18 juni 2022

De mysterie dame van deze week in het Blije uur woont in Ierland. En heeft een prachtig nummer uitgebracht. We hebben gekozen voor een akoestische versie van dit prachtige nummer.

Biografie…

Maruja is een Nederlands-Caribische geboren professionele artiest, wiens uitgebreide muzikale carrière haar naar Amerika en Europa heeft gebracht. Hoogtepunten in haar carrière zijn onder meer de wereldwijde release van haar album ‘Azuca’ onder de paraplu van Universal Music en Red Bullet, meerdere optredens voor de Koningin der Nederlanden, een samenwerking met DJ Tiësto, optreden op de Centennial Olympic Games in Atlanta, Georgia, en een optreden met het vermaarde Metro-pole Orkest.

Maruja

Na haar succesvolle terugkeer naar de muziekindustrie na een onderbreking, met haar kerstsingle ‘Little Drummer Boy’, brengt Maruja nu haar meest intieme persoonlijke nummer naar het publiek over de hele wereld. Gecomponeerd door Stephanie Bentley (‘Breathe – Faith Hill) en de Grammy-winnende Rodolfo Castillo, is ‘When you smile’ een bewijs van de kracht van de menselijke geest en hoe de kleine dingen de grootste bron van hoop kunnen zijn. Het nummer weerspiegelt Maruja’s persoonlijke reis, maar de boodschap van hoop die het brengt is zo actueel en relevant, dat het misschien precies is wat de wereld nodig heeft in tijden als deze…


Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist