Lance Wing feat. The Red Ridge Riders with David Briggs – Play Me an Elvis Song – week 28

Written by on 9 juli 2022

De mystery artiest voor week 28 is een Country nummer van Lance Wing. Met een lange lijst van dingen die deze heer in zijn leven heeft gedaan, is hij een echte Nashville ster. Het nummer klinkt lekker en je wordt tevens herinnert aan veel nummers van de King.

Biografie

Hallo, ik ben Lance Wing, een songwriter, zanger en entertainer uit de omgeving van Nashville. Ik maak al meer dan 30 jaar muziek (oeps, ik zeg mijn leeftijd) en schrijf bijna net zo lang liedjes. Ongeveer 12 van die jaren speelde ik 5 avonden per week in clubs met ook veel one nighters, corporate en jazz optredens. Ik heb met veel van de beste spelers langs de kust in Northwest-Florida gewerkt. In Nashville mag ik nu werken met enkele van de beste spelers ter wereld.

Ik heb nummers gehad op vijf Grammy-winnende albums van Jimmy Sturr and His Orchestra, de “King of Polka”. Op twee daarvan had ik de titel geknipt, ‘Let’s Polka ‘Round’ en ‘Polka In Paradise’. Mijn liedjes zijn gezongen door vele onafhankelijke artiesten, evenals door Bobby Vinton, T. Graham Brown, Whispering Bill Anderson.

Als artiest heb ik een aantal van mijn nummers uitgebracht in de soulvolle Carolina Beach Music-scene, waarvan sommige daar in kaart zijn gebracht, waaronder ‘Heat’, ‘To A T’, ‘Be My Lady’, ‘Shag Time’ , ‘, ‘Haul Off And Love Someone’, ‘All Done With Me’.

Ik ben in 1992 naar Nashville verhuisd om me bezig te houden met het schrijven van liedjes, waar ik nog steeds erg druk mee ben, en ik geef ook een show in bedrijfs-/casinostijl. Ik ben opgegroeid met het luisteren naar de geweldige liedjes van de jaren ’50, ’60 en ’70. Rock, Pop, Country, Rhythm and Blues, Jazzy, Vegas, Easy Listening, wat dan ook. Ik hou gewoon van geweldige nummers van alle stijlen, dus dat is wat ik doe. Mijn variété heeft liedjes van al die stijlen of ik heb een show genaamd – ‘It Happened In Vegas – The Songs, The Singers, The Era, The Place’ – met nummers uit de hoogtijdagen van Las Vegas-entertainment door veel van de geweldige zangers als Dean Martin, Sinatra, Bobby Darin, Tom Jones en Elvis.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist