Jack Elmondo – Andrea – Week 11

Written by on 10 maart 2024

De nieuwe Radio Oranjeschijf van de week is een nummer van Jack Elmondo. Een lekker up tempo nummer en nu de zon weer schijnt en de lente steeds dichterbij komt kunnen we wel een lekker plaatje gebruiken. U hoort de single van Jack de hele week op de hele uren. Deze wordt afgewisseld met het album van de week.

Jack Elmondo heeft in het verleden al diversen singles uitgebracht en kwam op het idee om een oud succes nieuw leven in te blazen. Het gaat om een echte Schlager getiteld ‘Andrea’ geschreven door Hans van Wiggen en Ad Kramer. De nieuwe single van Jack Elmondo is dit keer opgenomen bij Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Frank heeft op voortreffelijke wijze een nieuw arrangement vervaardigd van deze tijd.


Jack: ‘Ik ken Frank als zanger natuurlijk al heel wat jaren en weet dat hij producer ook tal van grote hits op naam heeft staan die hij voor veel artiesten heeft gemaakt. Met name de woorden ’The Boom!’, die deel uitmaken van zijn studionaam, spraken mij erg aan. Als je deze nieuwe versie hoort dan begrijp je waarschijnlijk ook waarom. Er is een enorme explosie van geluiden die als ware deze plaat laten ontploffen.

Vooral de accordeonklanken die zijn ingespeeld door Daniël Metz en de gitaarpartijen waarvoor Marcel Fisser verantwoordelijk is, maken deze productie compleet. Overigens heb ik nog een aantal leuke ideeën voor de toekomst waar ik zeker mee aan de slag zal gaan.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist