In My Dreams – JOKAI feat. J. L. Long – week 18

Written by on 4 mei 2022

JOKAI, Oostenrijks rijzende ster is een nieuwe, charismatische en energieke muziekproducent gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Hij begon zijn carrière in januari 2021 toen hij op zijn verjaardag producerlessen kreeg bij Kygo zelf.

In My Dreams – JOKAI feat. J. L. Long

Hij deed nooit eerder aan muziekproductie. Zijn vader leerde hem orgel op de leeftijd van 4 tot hij 6 jaar oud was. Zijn voornaamste genres zijn EDM, House, Pop, Dance.Zijn eerste uitgebrachte nummer met de zanger Schmorgle genaamd “Memories We Make” werd meer dan 1 miljoen keer gespeeld. keer over meerdere platforms. Ook de eerste kleine plugging naar verschillende radiostations wereldwijd was goed. Veel instore-muziekbedrijven verzamelden zijn lied, die de instore-muziek maken voor McDonald’s, Taco Bell en andere geweldige bedrijven met meer dan 500.000 winkels over de hele wereld.

Zijn nieuwe single “In My Dreams” gaat over een gekleurde nachtmerrie die de dromer op en neer doet draaien vanwege het missen van een dood of levend gemist persoon. Er is ook een videoclip, die voor dit nummer is geproduceerd.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist

Uw mening telt bij ROI