Henk Dissel – Alles met jou – Week 8

Written by on 18 februari 2024

De nieuwe week gaat weer van start en zo ook weer een nieuwe Radio Oranjeschijf. Henk Dissel met Alles met Jou is vers van de platenpers. En Henk weet je altijd weer in te pakken met zijn mooie stem. U hoort zijn nieuwe singel om het hele uur op ROI.

Henk Dissel, een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse muziekscene, staat klaar om begin van 2024 te veroveren met zijn sprankelende nieuwe single: “Alles Met Jou”. Geschreven door het duo’s Willem Gunneman en Bas van den Heuvel, hetzelfde dynamische team achter de hit singles “Een Bom” en “Stap Voor Stap”, belooft “Alles Met Jou” een onweerstaanbare deun te zijn die fans in vuur en vlam zet. Daarnaast heeft Henk ook zelf meegeschreven aan deze plaat.

De aanstekelijke melodieën en meeslepende teksten van “Alles Met Jou” vormen een onmiskenbare soundtrack voor zomervibes en liefdesavonturen. Henk Dissel, bekend om zijn unieke stemgeluid en dansbare melodieeen.

Henk zal komend jaar met meerdere platen uit gaan komen en deze zullen allemaal in lijn liggen met de Henk Dissel sound, vrolijk, dansbaar en de herkenbare Henk teksten.

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist