George Dooley – Howlin’ Tonight! – week 22

Written by on 28 mei 2022

De mysterie artiest van week 22 is een country plaatje van George Dooley. U hoort hem de hele week in de non stop programmering van Radio Oranje Internationaal. Het nummer wordt elke week gekozen door Pascal van het Blije uur. En introduceert op zaterdag tussen 19 en 22 uur.

George is een singer-songwriter die al meer dan twintig jaar speelt en optreedt. Hij was altijd gefrustreerd geweest in het proberen om zijn liedjes geproduceerd te krijgen. Ongeveer twee jaar geleden ontdekte hij de virtuele wereld van muziekproductie, en hij heeft nooit meer achterom gekeken. Wat je hoort zijn samenwerkingen van super getalenteerde studiomuzikanten en gepassioneerde zangers die zijn liedjes tot leven brengen.


Howlin’ Tonight! George Dooley ROI mysterie artiest week 22

In iets minder dan twee jaar heeft hij al vier nummers in licentie bij Alcon Sleeping Giant (“ASG”), de muzieklicentietak van Alcon Entertainment, en een andere bij Figure & Groove, een uitgeverij uit New York. Zijn reputatie als tekstschrijver blijft groeien en zijn liedjes zijn over het algemeen leuk en bevatten geweldige verhalen en slimme teksten. Een opmerkelijke afwijking van die stijl is zijn nummer “Better Days Ahead”, dat een aangrijpende kijk op de COVID-crisis is door de ogen van een kind. “Het is een nummer dat ik gewoon moest schrijven. De impact op zoveel mensen, vooral kinderen, had een stem nodig…. schrijven heeft me wel geraakt”. Zijn catalogus blijft groeien en hij hoopt dat zijn liedjes wat vreugde brengen. Hij zou ook graag de kans krijgen om in contact te komen met artiesten die zijn liedjes verder tot leven willen brengen.

Neem eens een kijkje op de webpagina van deze artiest..

https://dukesongs.net/home

Tagged as

Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist