Caro B. feat. Brooklyn B – You Can Be My Boo – week 29

Written by on 16 juli 2022

Ondanks dat er geen Blije uren zijn deze week bij ROI is er uiteraard wel een mysterie artiest deze week. Een lekker vlot nummer met een lekkere discosound.

Caro B., oorspronkelijk afkomstig uit het DC-metro gebied, brengt haar langverwachte single “You Can Be My Boo” uit. Na de afgelopen twee decennia in Los Angeles te hebben doorgebracht met het cultiveren van een gevarieerde muzikale carrière, variërend van componeren tot muziektheaterregie, is Caroline teruggekeerd naar haar eerste muzikale liefde, zingen.

Caro B. treedt al op als zangeres en pianiste sinds ze vijf jaar oud was en zong op karaokebanden die haar moeder in haar tas droeg. Ze ging naar de UCLA, studeerde overdag vocale uitvoeringen, terwijl ze ook jongleerde met haar carrière als nachtclubzangeres. Tijdens die beginjaren ontwikkelde Caroline haar stijl, geïnspireerd door Janet Jackson, Madonna, Whitney Houston, Mariah Carey en andere POP/R&B-artiesten.

Caro B.’s album, ‘Just Three Words’, was haar eerste poging om te schrijven. Het was meteen verslaafd en opende de deur voor het componeren van tal van muziekpartituren, zoals A Midsummer Nights’ Dream, Twelfth Night en Emerald City. Haar aankomende album bevat alle originele nummers geïnspireerd door popartiesten zoals Dua Lipa, Dojo Kat en Adele.

“You Can Be My Boo” is gemaakt met het idee een leuk dansnummer te zijn dat iedereen op de dansvloer zou krijgen. Het nummer kreeg een retro gevoel zoals de jaren 70-band Chic. Met een gelikte rap van Brooklyn B en de sexy zang van Caro B. heeft dit nummer alles in zich om een ​​groot succes te worden!


Radio Oranje Internationaal

24 uur per dag de lekkerste hits.

Current track

Title

Artist